Waarom die passie voor Synchroniciteit?

Mijn man en ik woonden in Zuid-Frankrijk in een mooi huis met prachtige uitzicht over de vallei, een zwembad en 1 ha grond. Living the good life.

Mijn vriendinnen vroegen zich vaak af hoe ik toch altijd zo’n mazzel had.

Mij “lukte” altijd van alles. Zoals bijvoorbeeld toen de gate voor een vlucht al gesloten was en ik met mijn tas en mijn laarzen nog in de hand vanaf de security aan kwam rennen, lieten ze speciaal voor mij de vliegveldbus toch nog rijden. Van die dingen. Hoe vaak ik niet hoorde: ‘ja hoor, heeft zij weer!”.

Positief denken zei ik dan. Als ik iets graag wilde, dan ging ik er gewoon voor.

Maar ik had allang in de gaten, dat het niet zozeer met wilskracht te maken had. Het kwam zelden op het moment dat ik het wilde manifesteren en ook vaak in een andere vorm. Het werd niet aangeleverd maar aangeboden.

Al snel leerde ik dat dit synchroniciteit genoemd werd. Twee gebeurtenissen die schijnbaar toevallig plaats vinden, maar die voor degene die ze waarneemt een speciale betekenis hebben. Boodschappen van het Universum, die zowel in de wereld om je heen, als intuïtief in jou zelf ervaren kunnen worden. Als je ze leert zien en volgt, merk je dat ze altijd hulp zijn.

En zo ontstond de Synchroniciteits Experience✨ een challenge van zeven dagen waar ik bijna 2000 mensen leerde hoe zij ook deze synchroniciteit vaker konden ervaren.

Gratis e-book dromen tips

Vanaf dat moment leek het Universum me te zeggen: oké, je wilt over synchroniciteit leren? Dan zullen we jou eens gaan testen. Onze wereld stortte toen in. Het contract van mijn man werd niet verlengd, waarmee een belangrijke inkomstenbron weg viel. Hij werd ernstig ziek. We kregen te maken met een financiële schuld en konden niet meer in ons huis blijven wonen. Gelukkig hadden we een oude bouwkeet die we hebben verbouwd met het geld dat we van de verkoop van al onze meubels kregen. Maar waar moesten we staan?

De eerste toevalligheid diende zich aan: we ontmoetten een Engelsman op de parkeerplaats van een supermarkt die op zoek was naar een Volkswagengarage. Wij hadden een opvallende oude Volkswagen en hij sprak ons aan, want in Frankrijk zijn er nauwelijks Volkswagengarages. Ultrakorte versie: mijn man is technicus en hielp ze. Blijkt dat zij een terrein hadden waar we een half jaar mochten staan!

Deze hele periode, steeds als het erop leek, dat we niet dieper konden zakken, diende zich hulp aan. In de koude winter konden we achter elkaar op drie verschillende huizen passen. Met houtkachel en bedden voor het uitkiezen! Toen er echt geen geld meer was om de rekeningen te betalen, kregen we een onverwacht geldbedrag. De voedselbank deed een extra actie ook in het voorjaar. Vrij gebruik van moestuinen van vrienden. We leerden genieten van het allerkleinste. Echt, ik kan er een boek over schrijven en zal er zeker nog meer over gaan vertellen. Het gaat trouwens weer heel goed met ons 🙂

Ik weet nu niet alleen dat Synchroniciteit bestaat, ik heb het deze periode werkelijk doorleefd. Gevoeld wat het betekent om hierop te blijven vertrouwen, zelfs als de realiteit op dat moment zo totaal anders lijkt. Het is dan ook mijn passie dit aan zoveel mogelijk mensen te leren.

Missie

De realiteit is een gevolg van eerdere keuzes, waar je altijd een nieuw antwoord op kan geven. En dat hoef je niet alleen te doen, het Universum is er altijd. Het is mijn missie.

Hoe je dit vertrouwen houdt, hoe je op deze boodschappen en je intuïtie leert vertrouwen. Jezelf ontvangststation maakt door volledig in je lichaam te zijn, je energie te managen, rust te nemen om te luisteren naar die zachte stem die zo verlangt om luid te zijn. Die stem die verlangt om je diepste wezen uit te drukken in dat waar je blij van wordt. En waar je als vanzelf goed in bent. Zodat je een blijer en meer moeiteloos leven leidt en dat wat jij het liefste doet in de wereld gaat zetten omdat je weet dat je op die hulp kunt vertrouwen.

Je overwint onzekerheid, beperkende overtuigingen en perfectionisme en maakt ruimte voor synchroniciteit en magische momenten. Zodat je wie je altijd al was niet meer terug hoeft te houden. Omdat je weet, dat zelfs als het niet gaat zoals je wenst, je iedere dag opnieuw mag beginnen.