Free

To Be Me

1 op 1 coaching traject

Free

To Be Me

1 op 1 coaching traject

In de relatie met onszelf en anderen lopen we tegen conflicten, irritaties en teleurstellingen aan. We hebben onbewust of bewust verwachtingen die niet vervuld worden. Oude pijn die aangeraakt wordt. Dat doet iets met ons.

Jezelf ontwikkelen voelt misschien spannend of buiten je comfort zone. Dat is ook juist de bedoeling. Want pas als je anders doet, kun je anders worden.

Uit chaos ontstaat verandering. Niet altijd even leuk, soms ook confronterend, maar het geeft je de mogelijkheden om anders met dezelfde situaties om te gaan.

Je reageert rustiger, bekijkt jezelf en anderen met meer compassie en neemt afscheid van allerlei drama.

Dat is nu misschien nog niet helemaal jouw realiteit. Daarom wil ik jou laten ervaren wie je echt bent als je duidelijke keuzes maakt. Trouw bent aan jezelf. Elke dag, elk moment opnieuw. Grenzen te hebben. Bewust te zijn. Blokkades op te heffen. Weer in je lichaam te durven zijn en voluit te voelen.

Mag ik jou deze spiegel voorhouden? Ben je klaar om je verlangens te realiseren? Gun je dit jezelf? Dan nodig ik je uit om een gratis sessie in te plannen, om te bespreken waar ik je bij kan helpen!

Veilige plek

Je hebt een veilige plek nodig, waar je op reis naar binnen kunt gaan om die toffe vrouw tegen te komen, waarvan je weet dat ze er altijd al was. En dat is best spannend. Je weet niet waar je naar toe gaat, omdat je gaat doen wat je nog niet eerder deed. Die veilige plek creëer ik met jou, in het Engels zo mooi “holding space” genoemd. Ik begeleid je op je reis naar die mooie, krachtige vrouw in jou.

Op reis neem je afscheid, transformeer je, versterk je, zodat bij iedere stap en op de eindbestemming die sparkling lady, die krachtvrouw, klaar is om zich aan de wereld te tonen, de wereld in te gaan met haar dromen, doelen en plannen, dressed to impress.

Daarvoor hoef je trouwens niet in je verleden te graven. Je kijkt naar wat je nu nodig hebt. Door afscheid te nemen van wat je tegenhoudt en te versterken wat je in je leven vooruit helpt, kom jij sprankelend en in jouw volle creatie en kracht te voorschijn!

Wie ben ik?

Als alignment teacher & synchroniciteitsexpert spreek ik veel talentvolle vrouwen die net als jij prachtige plannen en ideeën hebben waar de wereld ook echt behoefte aan heeft.

Ze lopen helaas vaak vast in belemmerende overtuigingen, faalangst, uitstelgedrag, twijfel over hun eigen kwaliteiten, capaciteiten en onzekerheid.

Herken je dat? En raak je daardoor ook je focus en je vertrouwen kwijt en word je opgeslokt door de gekte van de dag? Voor je het weet is er weer een jaar voorbij…

Het is daarom mijn passie om aan zoveel mogelijk vrouwen te leren hoe je synchroniciteit, de boodschappen van het Universum, ziet en toepast, zodat je leven makkelijker, simpeler en vooral plezieriger wordt!

Bumpy road

Ik zal er niet om liegen. Onvermijdelijk gaat dit weerstand geven. Verandering vindt niet zonder weerstand plaats.

Je omgeving zal moeten wennen aan jouw nieuwe energie.
Je ego zal alles uit de kast halen, om zich te verzetten en alles bij het oude te houden.

No worries, we gaan liefdevol en soms wat steviger daar doorheen. Want, als je dat doet, dan ga je verbaasd staan, hoeveel power er dan in je vrij komt! Je gaat zo trots zijn op jezelf!

Al het voorgaande in je leven, zie ze als stappen die je hebt gezet, om te komen waar je nu bent. En nu ben je klaar voor meer. Voor alles wat het Universum voor jou bedacht heeft.

Zodat je je blij, ontspannen en vervuld voelt met de mooie dingen die jij voor jezelf en anderen kan betekenen.

Laten we in een gratis sessie van 30 minuten kijken wat ik voor jou kan betekenen en of we een match zijn!

Talentvolle vrouwen

Dit is wat het Free To Be Me Traject je oplevert

Start te leven volgens je eigen regels in plaats van voldoen aan die van een ander
Kom af van beperkende overtuigingen en voel je zelfverzekerd en voldaan
Kies voor jezelf en sta voor jouw wensen op een liefdevolle manier
Ervaar hoe het is als je relatie met jezelf beter wordt
Creëer meer liefde en verbinding met jezelf en anderen
Ontwikkel een krachtig patroon waardoor je keuzes gaat maken vanuit je kern
Communiceer vanuit jouw behoeftes en grenzen
Krijg inzichten waardoor je jezelf bent vanuit lef, (zelf)liefde en verbinding

FAQ

Gedurende vijf weken hebben we wekelijks een coaching call via Zoom van een uur. We bepalen een concreet doel waar je aan wilt werken. Je zet doelgerichte stappen aan de hand van heldere opdrachten om dit doel te behalen. Opdrachten, zoals visualisaties, acties, schrijfopdrachten e.d. Na deze vijf weken heb jij concrete stappen gezet naar je doel en weet je hoe jij je dromen en verlangens kunt waarmaken.

Naast de Zoomsessies van een uur krijg je ook extra video’s met teachings en kun je vragen per email stellen die ik binnen 48 uur beantwoord.

Gedurende vijf weken hebben we wekelijks een coaching call via Zoom van een uur.

We bepalen een concreet doel waar je aan wilt werken. Je zet doelgerichte stappen aan de hand van heldere opdrachten om dit doel te behalen. Opdrachten, zoals visualisaties, acties, schrijfopdrachten e.d.

Na deze vijf weken heb jij concrete stappen gezet naar je doel en weet je hoe jij je dromen en verlangens kunt waarmaken. Ik zie er naar uit met je samen te werken!

Zeker, je kan het in 2 maandbedragen betalen.

Meld je aan voor een gratis sessie van 20 minuten via de gele button. Vul een korte vragenlijst en maak dan gelijk een afspraak in mijn digitale agenda. Je krijgt er automatisch een bevestiging van in je email.

De afspraak vindt plaats via een Zoom beeldverbinding.  Je krijgt hiervoor een inloglink. Dit werkt heel eenvoudig en wordt in de email ook uitgelegd.

In deze sessie bespreken we wat ik voor je kan betekenen en of we een match zijn voor elkaar. Ik zie er naar uit je te spreken!

In deze training ga je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. We bepalen een intentie en een doel wat je wilt bereiken. Dan kijken we wat daar voor nodig is en wat juist niet nodig is. Je gaat op pad. Tijdens de sessies reik ik verschillende vragen aan en leer ik je om nieuwe keuzes te maken. We gebruiken ook verschillende methodieken om de veranderingen blijvend te laten zijn. Ik maak tijdens onze coaching sessies gebruik van visualisatie, meditatie en healing op afstand.

 

Iedere sessie krijg je een doe- schrijf- of reflectie opdracht, die we in de volgende sessie gebruiken.

In dit traject leer je jouw verlangen te realiseren en de belemmeringen die je tegenhouden te overwinnen. Hoe je de relatie die je met jezelf of de mensen om je heen hebt verbetert. Je zal groeien in je zelfbeeld, communicatie en denkwijze. Met wekelijkse opdrachten en gesprekken word je begeleid vanuit mijn kennis, opleidingen, ervaring en levenslessen.

Absoluut! Ik train al jaren mensen online. Ook via Skype of Zoom is er persoonlijk contact en energie uitwisseling. Je hoeft niet te reizen en kan vanuit je eigen vertrouwde omgeving verbinden.

Na de vijf sessies kijken we samen of we ons traject kunnen afronden, of dat er een langer traject nodig is. Zo is er een duidelijk moment om deze keuze te maken.

Meld je aan voor een gratis sessie van 30 minuten via de gele button. Vul een korte vragenlijst en maak dan gelijk een afspraak in mijn digitale agenda. Je krijgt er automatisch een bevestiging van in je email.

De afspraak vindt plaats via een Zoom beeldverbinding.  Je krijgt hiervoor een inloglink. Dit werkt heel eenvoudig en wordt in de email ook uitgelegd. In deze sessie bespreken we wat ik voor je kan betekenen en of we een match zijn voor elkaar.

Als we besluiten samen te werken stuur ik je de afspraken en de voorwaarden plus de betaallink. Daarna bepalen we de afspraken in de agenda. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

Meld Je Aan Voor Free To Be Me

En gun jezelf om je verlangens te realiseren!

Wat zeggen anderen?