de Magie van Synchroniciteit

Gratis PDF

Van krampachtig Manifesteren naar de flow van Synchroniciteit

Weet jij niet goed of je je gevoelens en intuïtie wel kan vertrouwen?
Ben je onzeker en twijfel je vaak over je keuzes?
Voel je dat je op de een of andere manier de aansluiting mist en maar door rent
Heb je wel allerlei plannen en ideeën, maar durf je niet goed stappen te zetten?
Zou je graag meer energie, helderheid en rust in je leven willen?
En zou jij je ook meer gedragen willen voelen en wonderen willen meemaken in je leven?
Het gevoel willen hebben dat je deel uitmaakt van een groter geheel en dat je het niet alleen hoeft te doen?
Dat je meer grip hebt op je leven?
Weten dat jouw bijdrage aan de wereld er toe doet?
En dat jij er helemaal mag zijn zoals je bent?

Vraag dan nu “de Magie van Synchroniciteit” aan!

  • Een gratis PDF van 22 pagina’s met o.a.
  • 7 belangrijke practices waarmee je leert hoe je synchroniciteit in je leven herkent
  • hoe je deze hulp van het Universum ook toepast
  • zodat je met plezier en zelfvertrouwen je verlangens concreet in de wereld zet!
Synchroniciteits Experience training

Wat is nou Synchroniciteit?

Je herkent het vast. Want maak je dit ook wel eens mee? Je denkt aan een vriendin en ineens belt ze op. Je bent in gesprek met een onbekende en die zegt iets tegen je wat life changing is.

Je loopt te peinzen over iets en ineens zie je een tekst of je hoort een liedje, of je krijgt ineens een ingeving en je weet wat je moet doen!  Of je mist de bus en ontmoet zo de liefde van je leven!

Dat kun je natuurlijk toeval noemen. Maar diep van binnen weet je best, dat het daar te toevallig voor is. Dat het niet voor niets op dat moment, op die plaats, net nu, gebeurt. Omdat de gebeurtenis een speciale betekenis voor je heeft.

Toeval bestaat niet, synchroniciteit wel!

Gebeurtenissen die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben, maar zo toevallig zijn dat ze voor jou een speciale betekenis hebben heten synchroniciteit.

Als je even nadenkt, weet je vast ook allerlei voorbeelden te noemen, ook hele bijzondere. Voorbeelden die voor een ommekeer in je leven zorgden; voorbeelden, waardoor je wist, er is meer tussen hemel en aarde, waardoor je meer zin in je leven hebt ervaren. Deze toevalligheden zie ik als boodschappen. Boodschappen van het Universum, of het Licht, of de Krachtbron, of God, Engelen, Spirit, hoe jij ook maar datgene wilt noemen dat groter is dan wij.

Ik geloof dat alles in verbinding staat met elkaar. Hoe de wereld zich ontwikkelt heeft invloed op ons en andersom.

Daarom is ieders bijdrage belangrijk, ook de jouwe en is het onze taak ons beste leven te leiden en onze talenten zo goed mogelijk te gebruiken.

Want het zijn de geschenken die we hebben meegekregen. Maar door alle prikkels en informatie van nu, sluit je je misschien juist af om jezelf te beschermen tegen al dit prikkel geweld en ben je de verbinding met de natuur kwijt geraakt.

Schrijf je hieronder in en je ziet de pdf in je emailbox verschijnen!

Deze vrouwen gingen je voor:

Zij werden holistisch coach, holistisch therapeut, leading recruiter in de IT, een vrouw kwam uit voor haar mediumschap, anderen openden een massagesalon of een healingpraktijk en iemand startte een centrum voor workshops en retreats in Belgie. Of stopten met een negatieve relatie en kregen meer zelfvertrouwen.

Mijn naam is Minke Brik

Als synchroniciteitsexpert en Trailangel spreek ik veel talentvolle vrouwen die net als jij prachtige plannen en ideeën hebben waar de wereld ook echt behoefte aan heeft.

Ze lopen helaas vaak vast in belemmerende overtuigingen, faalangst, uitstelgedrag, twijfel over hun eigen kwaliteiten, capaciteiten en onzekerheid.

Herken je dat? En raak je daardoor ook je focus en je vertrouwen kwijt en word je opgeslokt door de gekte van de dag? Voor je het weet is er weer een jaar voorbij…

Het is daarom mijn passie om aan zoveel mogelijk vrouwen te leren hoe je synchroniciteit, de boodschappen van het Universum, ziet en toepast, zodat je leven makkelijker, simpeler en vooral plezieriger wordt!

Vraag hier de gratis PDF “de Magie van Synchroniciteit” aan!

Een PDF van 22 pagina’s met o.a. 7 practices, waarin je leert hoe je synchroniciteit in je leven herkent en toepast zodat je met plezier en zelfvertrouwen je verlangens concreet in de wereld zet!