Free Your Feminine

Voor avontuurlijke vrouwen die wonderen verwachten en een leven vol liefde, lol en lef. Zodat ze vol zelfvertrouwen hun dromen en verlangens concreet maken.

Hulp nodig bj levenskeuze

Free Your Feminine

Voor avontuurlijke vrouwen die wonderen verwachten en een leven vol liefde, lol en lef. Zodat ze vol zelfvertrouwen hun dromen en verlangens concreet maken.

Want je doet het nl. niet meer voor minder. Je weet dat die sprankeling, die vonk in je zit en je wilt geen tijd meer verliezen.

Die oude shit die je al zo lang meedraagt, daar ben je wel klaar mee.
Oude overtuigingen, angsten en onzekerheden. Ze hebben hun nut gehad.
Als je ze nu niet aan gaat kijken, om gaat turnen en transformeren, wanneer dan wel?
En als jij nu dat diepe verlangen, die mooie droom niet in de wereld gaat zetten, wie dan wel?
Van jou met jouw ideeën is er maar een. Jouw droom, jouw diepe wens is het waard om in de wereld gezet te worden.

Waarom kiezen voor Free Your Feminine?

Je krijgt niet alleen waardevolle inspiratie, maar je leert deze ook praktisch toepassen in je dagelijks leven. Zowel je vrouwelijke energie, beslissen op basis van voelen, intuïtie, body, mind & soul ervaren; als  ook je mannelijke energie, daadkracht, doelen stellen, plannen realiseren, worden aangesproken.

Je gaat op reis om die toffe vrouw tegen te komen, waarvan je weet dat ze er altijd al was. En dat is best spannend. Je weet niet waar je naar toe gaat, omdat je gaat doen wat je nog niet eerder deed. Ik zorg voor een veilige plek.

Door afscheid te nemen van wat je tegenhoudt en te versterken wat je in je leven vooruit helpt, kom jij sprankelend en in jouw volle creatie en kracht te voorschijn! En je zet je diepste verlangen concreet in de wereld!

Wat ga je merken?

Twijfels worden helder zicht
Angsten en bezwaren worden brandstof voor jouw creatieve ideeën, want wat jij mee hebt gemaakt is de basis voor wat alleen jij in de wereld kan zetten
Je gebruikt ze om jouw doel, wens, plan concreet te maken
Je bent niet meer bang voor wat anderen van je vinden
Je weet dat je goed genoeg bent, dat je hier niet voor niets bent en dat ook jij prachtige talenten en unieke gaven hebt mee gekregen

Dit is het resultaat

Je durft te vertrouwen op de Magie van Synchroniciteit, op de boodschappen die het Universum voor jou heeft.

Op de hulp die er altijd is. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Door dat vertrouwen op te bouwen, creëer je een veilige plek in jezelf, waar je altijd op terug kan vallen.

En ga je liefdevol naar jezelf kijken en – ja, ik zeg het echt – van jezelf houden. Echt. Onvoorwaardelijk.

Dan worden je ideeën helder, je kunt goed focussen en voelt de flow

Je creativiteit gaat stromen en je realiseert al dat moois dat jij te bieden hebt

Jouw droom

En daar blijft het niet bij. Want de reden dat je graag je eigenste zelf wilt zijn, is vast ook, omdat je een groot verlangen hebt, een droom, een wens om iets in de wereld te zetten. Of jezelf in de wereld te zetten. Jezelf blij en vervuld te voelen. Een grote wereldwens of een kleinere mensenwens.

Ook die ga je op die veilige plek ontmoeten en er vorm aan geven. En er een concreet actieplan voor maken, want zonder actie blijft het een droom. En dan realiseer je waar je over droomde echt, of zelfs meer….

Free Your Feminine

Om dat te realiseren creëerde ik het online programma Free Your Feminine voor jou. Het vrij laten stromen van vrouwelijke energie; voelen, helder weten, intuïtie, sensualiteit, creativiteit, luisteren naar de boodschappen van je lichaam.

Om daarmee je droomverlangen te ontdekken, ontwikkelen en realiseren!

Ik heb er al mijn eigen ervaringen en levenslessen ingestopt, zodat jij in 8 modules vol met video’s, opdrachten, meditaties en werkbladen aan de slag kan!

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke Brik, ik ben Soul Alignment Teacher en Synchroniciteitsexpert. Als geen ander weet ik wat Synchroniciteit voor je kan doen.

In mijn leven heeft het me ondanks dat ik afdwaalde en ver weg gezakt was, steeds weer terug gebracht op mijn pad.

Bumpy road

Onvermijdelijk gaat dit weerstand geven. Verandering vindt niet zonder weerstand plaats.

Je omgeving zal moeten wennen aan jouw nieuwe energie.
Je ego zal alles uit de kast halen, om zich te verzetten en alles bij het oude te houden.

No worries, we gaan liefdevol en soms wat steviger daar doorheen. Want, als je dat doet, dan ga je verbaasd staan, hoeveel power er dan in je vrij komt! Je gaat zo trots zijn op jezelf! Al het voorgaande in je leven, zie ze als stappen die je hebt gezet, om te komen waar je nu bent.

Gratis e-book dromen tips

Deze vrouwen gingen je voor:

Zij werden holistisch coach, holistisch therapeut, leading recruiter in de IT, een vrouw kwam uit voor haar mediumschap, anderen openden een massagesalon of een healingpraktijk en iemand startte een centrum voor workshops en retreats in Belgie. Of stopten met een negatieve relatie en kregen meer zelfvertrouwen.

Ben je klaar voor meer?

Voor alles wat het Universum voor jou bedacht heeft? Zodat je je blij, ontspannen en vervuld voelt met de mooie dingen die jij voor jezelf en anderen kan betekenen.

Free Your Feminine

In het programma Free Your Feminine leer je te vertrouwen op jezelf en de magie van het Universum.

Vanuit je vrouw zijn voelen, helder weten, intuïtief kiezen, je creativiteit en sensualiteit omarmen, luisteren naar je lichaam.

En maak je in 7 krachtige stappen je grootste wens helder en waar.

Whispers of your Soul

Module 1

In deze module ga je alle ruimte geven aan die zachte stem van je diepere weten. Je ontdekt wat jouw diepste wens, jouw droomverlangen is. Je leert vertrouwen op je intuïtie en hoe je je helemaal kunt afstemmen op wat goed voelt. En je leert de boodschappen van het Universum om je heen herkennen!

Programma voor meer zelfvertrouwen

Voice of your Heart

Module 2

In module 2 komt jouw hart aan het woord. Wat zijn je gevoelens, wat zijn de angsten die je tegen houden om die wens in de wereld te zetten? We gaan ze aankijken en transformeren, zodat blokkades en belemmeringen je niet langer weerhouden om de eerste stappen richting je droom te gaan zetten.

Power of Sensuality

Module 3

Module 3 gaat over energie en je lijf. Welke energie slokt je op, zorg je goed voor je energiebalans? Hoe bewaak je je grenzen? Wat is sensualiteit? Kort gezegd is dat genieten. Pas als je energie vrij kan stromen, ontstaat er die flow in je lichaam die ook je creativiteit en sensualiteit stimuleert.
Leer welke boodschappen je lichaam voor je heeft. Dat doen we in deze module.

Trial angels
Coach voor vrouwen van boven de 50

Free Your Spirit

Module 4

We gaan ruimte in je hoofd maken. Je bent niet je gedachten en gevoelens. Wat vertelt je mind jou? Alle belemmerende gedachten, maar ook faalangst en perfectionisme, alles wat jouw hoofd te vol maakt om te luisteren naar je intuïtie en de creativiteit en de wensen van je lijf, gaan we in deze module transformeren. Zodat er voldoende ruimte is om te focussen en je creativiteit ten uitvoer te brengen.

Live Your Desire

Module 5

Nu we body, soul en mind en je energie klaar zijn en je wensen en ideeën de ruimte hebben om zich te manifesteren, gaan we een wens uitkiezen, die je nu wilt gaan realiseren. Dat hoeft niet voor altijd te zijn, dus maak de keuze niet te zwaar. In deze module gaan we een concreet plan maken.

Blissful Joy

Module 6

Omdat je ego moet wennen aan al deze nieuwe ontwikkelingen, is het mogelijk dat je weerstand tegen komt, of dat je weer terug valt in je oude gedrag. Geeft niets. In deze module krijg je handvaten hoe je daarmee om gaat en hoe je doorzet, zodat je snel weer op weg bent naar je doel.

Magical Miracles

Module 7

In deze module komt alles samen. Je hebt je wens bepaald, je bent je angsten en onzekerheden te lijf gegaan, je laat je niet meer bepalen door je gedachten en gevoelens, maar ze helpen jou juist, je zorgt goed voor jezelf en je energie, er is ruimte voor creativiteit en ingevingen, er is een plan gemaakt en nu ga je je eerste echte stappen zetten.

Waar je naar verlangt verwezenlijken

Bonus Module – The Love that You Are

De basis van een leven vol rust, zelfvertrouwen, plezier en verbinding is jezelf kennen en jezelf vertrouwen. Van jezelf houden. Daar gaan we in deze module helemaal induiken. Zodat je vol vertrouwen je doelverlangen realiseert en continueert en er met plezier elke dag voor op staat.

Wat krijg je?

♥ 10 video’s
♥ 7 audiotracks met meditaties en visualisaties
♥ 8 werkboeken
♥ Diverse werkbladen, extra video’s en verwijzingen naar blogs.

 ♥ Boordevol tips, opdrachten, inzichten, quotes om jouw leven blijvend te veranderen!
♥ Je kunt je vragen stellen in de online leeromgeving
♥ Er is 1x per maand een live Q&A van een half uur, waar je je vragen kunt stellen

Wat is de investering?

Nu voor € 147,- ex btw

of 2 termijnen van € 75,-

Let the Magic begin!

Als je Free Your Feminine hebt gevolgd dan:

Durf je te vertrouwen op je spiritualiteit
Volg je je droom ondanks dat je het spannend en eng vindt
Geeft je hart je duidelijk aan welke weg je wilt gaan
Stroomt je creativiteit want je weet wat je wilt
Is je onrust veranderd in plezierige spanning
Is je verlangen sterker dan je angst
Heb je helderheid en focus
Pak je met succes je faalangst en angst om te veranderen aan
Weet je wat je kracht is en word je daarin gezien, omdat jij dat zo uitstraalt
Durf je het risico te nemen op tegenslag, want dat hoort bij succes
Vertrouw je op jezelf en geef je niet op
Weet je welke stappen je gaat zetten
Heb jij een concreet actieplan!

Ik kies voor mezelf en mijn dromen

FAQ

Ik kan mij voorstellen dat jij je afvraagt…

Free Your Feminine

Voor avontuurlijk vrouwen die Wonderen verwachten èn een leven vol plezier, creativiteit en connectie.

Zodat je vol zelfvertrouwen en helderheid je verlangen realiseert.

Voor vrouwen die  voluit vrouw zijn. Die voelen, helder weten, intuïtief kiezen,  creativiteit en sensualiteit omarmen, en luisteren naar hun lichaam. Voor vrouwen die van zichzelf durven houden.