Free Your Feminine

Voor avontuurlijke vrouwen die wonderen verwachten en een leven vol liefde, lol en lef. Zodat ze vol zelfvertrouwen hun dromen en verlangens concreet maken.

Hulp nodig bj levenskeuze

Free Your Feminine

Voor avontuurlijke vrouwen die wonderen verwachten en een leven vol liefde, lol en lef. Zodat ze vol zelfvertrouwen hun dromen en verlangens concreet maken.

Want je doet het nl. niet meer voor minder. Je weet dat die sprankeling, die vonk in je zit en je wilt geen tijd meer verliezen.

Die oude shit die je al zo lang meedraagt, daar ben je wel klaar mee.
Oude overtuigingen, angsten en onzekerheden. Ze hebben hun nut gehad.
Als je ze nu niet aan gaat kijken, om gaat turnen en transformeren, wanneer dan wel?
En als jij nu dat diepe verlangen, die mooie droom niet in de wereld gaat zetten, wie dan wel?
Van jou met jouw ideeën is er maar een. Jouw droom, jouw diepe wens is het waard om in de wereld gezet te worden.

Waarom kiezen voor Free Your Feminine?

Je krijgt niet alleen waardevolle inspiratie, maar je leert deze ook praktisch toepassen in je dagelijks leven. Zowel je vrouwelijke energie, beslissen op basis van voelen, intuïtie, body, mind & soul ervaren; als  ook je mannelijke energie, daadkracht, doelen stellen, plannen realiseren, worden aangesproken.

Je gaat op reis om die toffe vrouw tegen te komen, waarvan je weet dat ze er altijd al was. En dat is best spannend. Je weet niet waar je naar toe gaat, omdat je gaat doen wat je nog niet eerder deed. Ik zorg voor een veilige plek.

Door afscheid te nemen van wat je tegenhoudt en te versterken wat je in je leven vooruit helpt, kom jij sprankelend en in jouw volle creatie en kracht te voorschijn! En je zet je diepste verlangen concreet in de wereld!

Wat ga je merken?

Twijfels worden helder zicht
Angsten en bezwaren worden brandstof voor jouw creatieve ideeën, want wat jij mee hebt gemaakt is de basis voor wat alleen jij in de wereld kan zetten
Je gebruikt ze om jouw doel, wens, plan concreet te maken
Je bent niet meer bang voor wat anderen van je vinden
Je weet dat je goed genoeg bent, dat je hier niet voor niets bent en dat ook jij prachtige talenten en unieke gaven hebt mee gekregen

Dit is het resultaat

Je durft te vertrouwen op de Magie van Synchroniciteit, op de boodschappen die het Universum voor jou heeft.

Op de hulp die er altijd is. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Door dat vertrouwen op te bouwen, creëer je een veilige plek in jezelf, waar je altijd op terug kan vallen.

En ga je liefdevol naar jezelf kijken en – ja, ik zeg het echt – van jezelf houden. Echt. Onvoorwaardelijk.

Dan worden je ideeën helder, je kunt goed focussen en voelt de flow

Je creativiteit gaat stromen en je realiseert al dat moois dat jij te bieden hebt

Jouw droom

En daar blijft het niet bij. Want de reden dat je graag je eigenste zelf wilt zijn, is vast ook, omdat je een groot verlangen hebt, een droom, een wens om iets in de wereld te zetten. Of jezelf in de wereld te zetten. Jezelf blij en vervuld te voelen. Een grote wereldwens of een kleinere mensenwens.

Ook die ga je op die veilige plek ontmoeten en er vorm aan geven. En er een concreet actieplan voor maken, want zonder actie blijft het een droom. En dan realiseer je waar je over droomde echt, of zelfs meer….

Free Your Feminine

Om dat te realiseren creëerde ik het online programma Free Your Feminine voor jou. Het vrij laten stromen van vrouwelijke energie; voelen, helder weten, intuïtie, sensualiteit, creativiteit, luisteren naar de boodschappen van je lichaam.

Om daarmee je droomverlangen te ontdekken, ontwikkelen en realiseren!

Ik heb er al mijn eigen ervaringen en levenslessen ingestopt, zodat jij in 8 modules vol met video’s, opdrachten, meditaties en werkbladen aan de slag kan!

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke Brik, ik ben Soul Alignment Teacher en Synchroniciteitsexpert. Als geen ander weet ik wat Synchroniciteit voor je kan doen.

In mijn leven heeft het me ondanks dat ik afdwaalde en ver weg gezakt was, steeds weer terug gebracht op mijn pad.

Bumpy road

Onvermijdelijk gaat dit weerstand geven. Verandering vindt niet zonder weerstand plaats.

Je omgeving zal moeten wennen aan jouw nieuwe energie.
Je ego zal alles uit de kast halen, om zich te verzetten en alles bij het oude te houden.

No worries, we gaan liefdevol en soms wat steviger daar doorheen. Want, als je dat doet, dan ga je verbaasd staan, hoeveel power er dan in je vrij komt! Je gaat zo trots zijn op jezelf! Al het voorgaande in je leven, zie ze als stappen die je hebt gezet, om te komen waar je nu bent.

Gratis e-book dromen tips

Deze vrouwen gingen je voor:

Zij werden holistisch coach, holistisch therapeut, leading recruiter in de IT, een vrouw kwam uit voor haar mediumschap, anderen openden een massagesalon of een healingpraktijk en iemand startte een centrum voor workshops en retreats in Belgie. Of stopten met een negatieve relatie en kregen meer zelfvertrouwen.

Ben je klaar voor meer?

Voor alles wat het Universum voor jou bedacht heeft? Zodat je je blij, ontspannen en vervuld voelt met de mooie dingen die jij voor jezelf en anderen kan betekenen.

Free Your Feminine

In het programma Free Your Feminine leer je te vertrouwen op jezelf en de magie van het Universum.

Vanuit je vrouw zijn voelen, helder weten, intuïtief kiezen, je creativiteit en sensualiteit omarmen, luisteren naar je lichaam.

En maak je in 7 krachtige stappen je grootste wens helder en waar.

Whispers of your Soul

Module 1

In deze module ga je alle ruimte geven aan die zachte stem van je diepere weten. Je ontdekt wat jouw diepste wens, jouw droomverlangen is. Je leert vertrouwen op je intuïtie en hoe je je helemaal kunt afstemmen op wat goed voelt. En je leert de boodschappen van het Universum om je heen herkennen!

Programma voor meer zelfvertrouwen

Voice of your Heart

Module 2

In module 2 komt jouw hart aan het woord. Wat zijn je gevoelens, wat zijn de angsten die je tegen houden om die wens in de wereld te zetten? We gaan ze aankijken en transformeren, zodat blokkades en belemmeringen je niet langer weerhouden om de eerste stappen richting je droom te gaan zetten.

Power of Sensuality

Module 3

Module 3 gaat over energie en je lijf. Welke energie slokt je op, zorg je goed voor je energiebalans? Hoe bewaak je je grenzen? Wat is sensualiteit? Kort gezegd is dat genieten. Pas als je energie vrij kan stromen, ontstaat er die flow in je lichaam die ook je creativiteit en sensualiteit stimuleert.
Leer welke boodschappen je lichaam voor je heeft. Dat doen we in deze module.

Trial angels
Coach voor vrouwen van boven de 50

Free Your Spirit

Module 4

We gaan ruimte in je hoofd maken. Je bent niet je gedachten en gevoelens. Wat vertelt je mind jou? Alle belemmerende gedachten, maar ook faalangst en perfectionisme, alles wat jouw hoofd te vol maakt om te luisteren naar je intuïtie en de creativiteit en de wensen van je lijf, gaan we in deze module transformeren. Zodat er voldoende ruimte is om te focussen en je creativiteit ten uitvoer te brengen.

Live Your Desire

Module 5

Nu we body, soul en mind en je energie klaar zijn en je wensen en ideeën de ruimte hebben om zich te manifesteren, gaan we een wens uitkiezen, die je nu wilt gaan realiseren. Dat hoeft niet voor altijd te zijn, dus maak de keuze niet te zwaar. In deze module gaan we een concreet plan maken.

Blissful Joy

Module 6

Omdat je ego moet wennen aan al deze nieuwe ontwikkelingen, is het mogelijk dat je weerstand tegen komt, of dat je weer terug valt in je oude gedrag. Geeft niets. In deze module krijg je handvaten hoe je daarmee om gaat en hoe je doorzet, zodat je snel weer op weg bent naar je doel.

Magical Miracles

Module 7

In deze module komt alles samen. Je hebt je wens bepaald, je bent je angsten en onzekerheden te lijf gegaan, je laat je niet meer bepalen door je gedachten en gevoelens, maar ze helpen jou juist, je zorgt goed voor jezelf en je energie, er is ruimte voor creativiteit en ingevingen, er is een plan gemaakt en nu ga je je eerste echte stappen zetten.

Waar je naar verlangt verwezenlijken

Bonus Module – The Love that You Are

De basis van een leven vol rust, zelfvertrouwen, plezier en verbinding is jezelf kennen en jezelf vertrouwen. Van jezelf houden. Daar gaan we in deze module helemaal induiken. Zodat je vol vertrouwen je doelverlangen realiseert en continueert en er met plezier elke dag voor op staat.

Wat krijg je?

♥ 10 video’s
♥ 7 audiotracks met meditaties en visualisaties
♥ 8 werkboeken
♥ Diverse werkbladen, extra video’s en verwijzingen naar blogs.

 ♥ Boordevol tips, opdrachten, inzichten, quotes om jouw leven blijvend te veranderen!
♥ Je kunt je vragen stellen in de online leeromgeving
♥ Er is 1x per maand een live Q&A van een half uur, waar je je vragen kunt stellen

Wat is de investering?

Nu voor € 147,- ex btw

of 2 termijnen van € 75,-

Let the Magic begin!

Als je Free Your Feminine hebt gevolgd dan:

Durf je te vertrouwen op je spiritualiteit
Volg je je droom ondanks dat je het spannend en eng vindt
Geeft je hart je duidelijk aan welke weg je wilt gaan
Stroomt je creativiteit want je weet wat je wilt
Is je onrust veranderd in plezierige spanning
Is je verlangen sterker dan je angst
Heb je helderheid en focus
Pak je met succes je faalangst en angst om te veranderen aan
Weet je wat je kracht is en word je daarin gezien, omdat jij dat zo uitstraalt
Durf je het risico te nemen op tegenslag, want dat hoort bij succes
Vertrouw je op jezelf en geef je niet op
Weet je welke stappen je gaat zetten
Heb jij een concreet actieplan!

Ik kies voor mezelf en mijn dromen

FAQ

Ik kan mij voorstellen dat jij je afvraagt…

Als jij actief stappen wilt gaan zetten om je dromen te gaan realiseren. Beseft dat als je doet wat je het liefste doet, je niet hoeft te wachten op toestemming van een ander. Dat je niet onzeker hoeft te zijn dat je het niet zou kunnen.

Als jij beseft dat er alleen het nu is, om te doen wat je te doen hebt. Je voelt dat het nu de tijd is om te gaan stralen. En dàt waar je voor hier bent in de wereld te gaan zetten, omdat jij nodig bent met jouw talenten, kennis en expertise. Omdat jouw verhaal niet voor niets is en jij voelt en beseft dat jij iets moois te bieden hebt aan de wereld, dan is dit programma voor jou!

 • Als je niet het beste wilt voor jezelf en niet in jezelf wilt investeren qua tijd, geld en energie
 • Als je geen verandering wilt en anderen verantwoordelijk maakt voor je leven
 • Als je liever blijft dromen over een ander leven in plaats van actie gaat nemen
 • Als je wacht op erkenning en toestemming van anderen
 • Als je het idee hebt dat heling en transformatie niet voor jou zijn weggelegd.

Dat is natuurlijk per persoon verschillend. Ik zou elke week zo’n 2 uur uit te trekken. Voor het bestuderen van het lesmateriaal (lezen van het boek, bekijken van de video’s en beluisteren van de geluidsbestanden). Maar vooral ook om te mediteren, mijmeren, schrijven: jouw manier om naar je innerlijke wijsheid te luisteren.  Je gaat je leven veranderen!

Maar laat je daar niet overweldigen. Je hoeft niet alles te volgen, ga er vanuit dat je precies leest wat je nodig hebt.

Elke week komt er een nieuwe les beschikbaar. Mocht je op een gegeven moment wat achterlopen, dan is dat geen probleem. Je zult vast niet de enige zijn. Je blijft ook nadat de lessen voorbij zijn toegang tot al het online materiaal.

Je hebt levenslang toegang tot de lessen, dat wil zeggen zolang als de cursus blijft bestaan. Mocht ik besluiten de cursus op te heffen of veranderen, dan krijg je daar tijdig bericht van zodat je alles nog kan downloaden en opslaan.

Het cursusmateriaal staat allemaal in een beschermde digitale leeromgeving. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je alle gegevens om te kunnen inloggen in je emailbox. Je kunt daarna gelijk aan de slag!

Als je 7 weken lang de lessen allemaal hebt gevolgd en de oefeningen bent gaan doen, dan zul je merken dat onderstaande punten je steeds beter afgaan:

 • Durf je te vertrouwen op je spiritualiteit
 • Volg je je droom ondanks dat je het spannend en eng vindt
 • Geeft je hart je duidelijk aan welke weg je wilt gaan
 • Stroomt je creativiteit want je weet wat je wilt
 • Is je onrust veranderd in plezierige spanning
 • Is je verlangen sterker dan je angst
 • Heb je helderheid en focus
 • Pak je met succes je faalangst en angst om te veranderen aan
 • Weet je wat je kracht is en word je daarin gezien, omdat jij dat zo uitstraalt
 • Durf je het risico te nemen op tegenslag, want dat hoort bij succes
 • Vertrouw je op jezelf en geef je niet op
 • Weet je welke stappen je gaat zetten
 • Heb jij een concreet actieplan!

De training bevat alle tools die ik mijn klanten en mezelf jarenlang in 1-op-1 sessies en groepstrainingen heb geleerd. Ik heb er veel in geïnvesteerd om te kunnen trainen met de besten van de wereld op hun vakgebied (o.a. Gabrielle Bernstein, Iyanla VanZant, Tony Robbins, Brene Brown, Marianne Williamson, David Ellen, Gary Keller,, Brendon Burchard, Karen Salmansohn, Shawn Achor, Mark Nepo etc.)Wat ik je in deze cursus leer zijn de meest effectieve technieken om op je intuïtie te vertrouwen, van gedachten te veranderen, je blokkades te doorbreken en stappen te gaan zetten.

Met plezier geef ik mijn kennis en levenslessen, maar vraag daar ook een investering voor terug. Het is een gegeven dat de motivatie voor een training verhoogt, als er een investering aan vast zit. If you pay, you pay attention.

De eerste maandag van de maand om 20.00 uur vindt er een Q & A, een vragenuurtje plaats waarin je mij al je vragen kunt stellen.

Dit vindt plaats via een Zoom verbinding. Hiervoor krijg je vooraf een inloglink in je email toegestuurd. Het is aan te raden vooraf de app te downloaden op je PC of mobiel. Dit is heel eenvoudig. Zie https://zoom.us/download  Kun je er niet live bij zijn, dan kun je altijd de replay terug kijken, die wordt ook in de online leeromgeving geplaatst.

Je vragen kun je dan vooraf inleveren. Je krijgt dit allemaal in de toegestuurde email uitgelegd.

Je kunt trouwens ook altijd je vragen in de online leeromgeving stellen onder de cursusmodulen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Ik zal hier ook regelmatig te vinden zijn om vragen te beantwoorden.

Ja, je kunt in twee termijnen betalen.

Mocht je bijvoorbeeld vanuit België mee willen doen, dan kan het zijn dat betalen niet helemaal vlekkeloos verloopt. Beter is het om dan even contact met me te zoeken via de mail. Dan stuur ik je een factuur en voeg ik je handmatig toe aan de online academie, van waaruit je het programma gaat volgen.

Als het programma om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je altijd contact opnemen. Ik ga dan mijn best doen om te kijken wat ik voor je kan doen. Mocht je na 2 weken, na het doen van je huiswerk en gebruik maken van de vraag mogelijkheden, besluiten dat de cursus niet geschikt is voor jou, dan krijg je je geld terug, zonder vragen (met aftrek van 35 euro ex btw administratiekosten).

Free Your Feminine

Voor avontuurlijk vrouwen die Wonderen verwachten èn een leven vol plezier, creativiteit en connectie.

Zodat je vol zelfvertrouwen en helderheid je verlangen realiseert.

Voor vrouwen die  voluit vrouw zijn. Die voelen, helder weten, intuïtief kiezen,  creativiteit en sensualiteit omarmen, en luisteren naar hun lichaam. Voor vrouwen die van zichzelf durven houden.