Summer

School

22-7-22 tot 22-8-22

De Summer School

waar je alles leert over

Alignment, Manifesteren & Synchroniciteit!

Heb je zin om deze zomer vanuit je luie stoel of chillend aan het zwembad lekker iets helemaal voor jouw zelf te doen?

En heb je gehoord over Alignment en Aligned (afgestemd) zijn, maar wil je weten wat het precies is en hoe je dat dan doet?

Ben je benieuwd of Manifesteren ook werkt voor jou en hoe je dat daadwerkelijk kan inzetten?

En wat is Synchroniciteit eigenlijk?

Wil je dolgraag je diepste wens eindelijk echt in de wereld gaan zetten? Of wil je weten wat die diepste wens eigenlijk is? En hoe het Universum jou altijd helpt?

En vind jij de zomer ook een mooi moment om daarmee bezig te zijn? Lekker mijmerend in de zon?

Op al deze vragen en nog veel meer geeft de Summer School antwoord!

Als jij wilt weten of ook jouw leven er echt door kan veranderen, dan nodig ik je van harte uit om je hieronder in te schrijven voor de wachtlijst, dan krijg jij zo snel mogelijk alle details van mij!

Op 22 juli 2022 gaan we los!

Wat gaan we doen?

  • In live online bijeenkomsten (Zoom) bespreken we een thema en kun jij al je vragen stellen. (kun je ook later terug kijken).
  • Ook is er een live meditatie en healingsessie, wat altijd heel krachtig werkt in een groep.
  • Verder krijg je een aantal korte video’s met uitleg. No worries, die kun je op je eigen tijd bekijken :-).
  • Je krijgt leuke oefeningen om te doen en vragen om over na te denken.
  • Er zijn meditaties en visualisaties.

Alle details krijg je binnenkort in de mail, dus vergeet je niet in te schrijven voor de wachtlijst!

Wie ben ik?

Als alignment teacher & synchroniciteitsexpert spreek ik veel talentvolle vrouwen die net als jij prachtige plannen en ideeën hebben waar de wereld ook echt behoefte aan heeft.

Ze lopen helaas vaak vast in belemmerende overtuigingen, faalangst, uitstelgedrag, twijfel over hun eigen kwaliteiten, capaciteiten en onzekerheid.

Herken je dat? En raak je daardoor ook je focus kwijt en word je opgeslokt door de gekte van de dag? Voor je het weet is er weer een jaar voorbij…

Het is daarom mijn passie om aan zoveel mogelijk vrouwen te leren hoe je synchroniciteit, de boodschappen van het Universum, ziet en toepast, zodat je leven makkelijker, simpeler en vooral plezieriger wordt!

Dit is wat de Summer School je onder andere oplevert

Je gaat (nog meer) luisteren naar je intuitie, je buik en je innerlijke wijsheid
Je gaat je leven leiden afgestemd op je diepste verlangen
Je start te leven volgens je eigen regels in plaats van steeds voldoen aan die van een ander
Je komt af van beperkende overtuigingen en voelt je zelfverzekerd en tevreden
Je kiest voor jezelf en staat voor jouw wensen op een liefdevolle manier
Je ervaart hoe het is als de relatie met jezelf en de mensen om je heen veel beter en duidelijker wordt
Je merkt dat het Universum er altijd voor je is

Wat zeggen anderen?

“Ik help veel mensen ..En jouw meditatie en kijk naar het leven doen mij weer even het gevoel
geven dat ik niet alleen sta.. je bent zuiver en op de grond en daar hou ik van. Dank je voor wie jij bent mooi mens..”
Lieve groet, Martin Vonhoff

Martin Vonhoff

“Ik vond het fijn dat er veel soorten meditaties aangeboden wordt en er echt door jou (minke) een persoonlijke begeleiding was, dit gaf een gevoel dat ondanks dat je elke stap zelf moet doen je toch een soort back-up hebt. Jou, Minke, heb ik ervaren als een leraar die deze cursus met passie en liefde leidt, geeft en verzorgt. Je weet waar je over praat en bent goed onderbouwd. Ik vind je een warm mens en ben overtuigd van je beste bedoelingen met het programma. Het stukje (vrijgevochten) leven wat je met ons deelde vond ik prettig om mee te krijgen, hiermee ben jezelf een voorbeeld van je eigen woorden. Dankjewel lieve Minke!”

Bo Haasjes

“Ik zag eerlijk gezegd niet zo goed hoe ik me nu het beste kon ontwikkelen met mijn jonge gezin ernaast, want aan het eind van de dag ben ik moe en om dan nog even te gaan werken als een spons is dan niet heel prettig. Dit kwam ineens naar voren en vooral de meditaties spraken me direct aan. Het was betaalbaar en ook goed te doen qua tijd investering, ook het feit dat ik evt. later alsnog de cursus opnieuw kan volgen bracht me rust. Ik deed dus mee om weer opnieuw te beginnen aan m’n persoonlijke ontwikkeling en het heeft me de zekerheid gebracht dat ik mijn weg weer ga bewandelen, eigenlijk wandel ik al behoorlijk stevig door kwam ik achter. Maar het vertrouwen dat ik ga knallen en alles op de juiste tijd op de juiste plaats gebeurt is er weer helemaal! Ik vond het fijn om weer een stukje dichter bij mijn ware ik te komen. Dit samen te doen met andere vrouwen, zodat je ziet dat je echt niet de enige bent” Dankjewel lieve Minke

Bo Haasjes

Met de vraag waar ik mee liep toen ik je cursus tegen kwam heb ik dus nu een grote stap in genomen. En het voelt zo goed, ik wordt er zo warm van! Als ik jouw cursus niet had gedaan, was ik niet waar ik nu ben. Want ik heb namelijk een heel belangrijk ding geleerd. Synchroniciteit echt omarmen!! Ik zag voorheen wel dingen dat ik dacht hé, maar vooral de inzichten delen op Fcebook hebben me verder wakker gemaakt. Ik merk dat ik via vogels en andere dingen boodschappen krijg van het universum. Ik voel me meer verbonden met de natuur en dat vind ik heerlijk. Ik voel me nu echt gedragen, dat er voor me gezorgd wordt en dat is heel fijn. De cursus is overigens erg overzichtelijk en ziet er heel mooi uit. Ik heb het contact met jou als heel prettig ervaren. Je bent heerlijk gewoontjes en daar hou ik van, lekker jezelf zijn. De cursus heeft me opgeleverd dat ik nog meer vertrouwen in mijn intuitie en in het leven heb. Genieten en gaan voor het ding waar je echt blij van wordt, wat anderen er ook van vinden. Dankjewel lieve Minke! Ga vooral door waar je mee bezig bent! En we spreken elkaar gauw

Christel van den Heuvel

“Beste Minke, hoewel ik niet veel reacties gaf heb ik met volle teugen genoten v je prachtige cursus,wijsheden, inzichten en je goedhartigheid ons te helpen bij onze evolutie!! Ik ben zéér aangenaam verrast dat er nog mensen zijn zoals jij!! Ik vind je een fantastische vrouw! Bij deze wil ik je heel graag hartelijk danken voor alles!!!Het enige minpuntje, voor mij althans.., was het wisselen van techniek. Ik blijf erbij dat je een toffe vrouw bent en mensen kunt helpen!! Veel succes in alles wat je doet! Dikke knuffel”

Martine Dekens

“Ik begon met heel veel nieuwsgierigheid aan de cursus. ik wilde zo graag mijn angst overwinnen van te gaan eten. Dokters vertelden me dat het allemaal in mijn hoofd zat, dat ik kerngezond was. Dat is wat ik wilde weten, want toen kon ik aan de slag.De oefeningen die we meekregen zijn duidelijk en makkelijk te doen. Je krijgt feedback en kan je ervaring met anderen delen indien nodig.Met deze cursus heb ik geleerd van rustig te worden door meditatie, heb ik mezelf beter leren kennen, en zijn mijn angsten minder bangelijk geworden. Ik,heb geleerd van te zeggen wat ik wil en er ook voor te gaan.Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik voel me beter in mijn vel dan ooit ervoor. Voor mij was deze cursus heel geslaagd.zeker de moeite waard.”

Veerle Cleynhens

“Elke vrouw zou het zich mogen permitteren om eens de tijd te nemen om bij haarzelf stil te staan. Hoe bijzonder ze wel is en te ontdekken welke capaciteiten ze in zich heeft die haar het leven zo mooi kunnen maken. Werken met de kracht in onszelf en het universum geeft zoveel mogelijkheden, ongeacht in welke situatie we zitten. Dankzij ‘FreeYourFeminine’ heb ik toch veel mogen ontdekken en ontwikkelen. Minke is een vrouw met al heel wat ervaring en inzichten en het is mooi te zien hoe ze dat in alle vredigheid en rust kan overbrengen.Voor mezelf heb ik stappen durven nemen dankzij mijn deelname aan deze cursus. Volledig uit mijn comfortzone gekomen en het voelt verd**n heel goed! Ik kan het iedereen aanbevelen. Ervaring niet vereist … die zit toch al in jezelf maar laat die eens ontluiken.Bedankt Minke, hoop dat je nog vele dames mag inspireren. Until we meet again 🙂 “

Anniek Vanrunxt

“Twee dagen helemaal voor mezelf. Ik weet dat ik dit heerlijk vind. Toch was het alweer een tijd geleden toen ik een mail van Minke kreeg met de vraag of ik mee wilde met haar BizNiz & Pleasure Tweedaagse*. O god yes! Alles was perfect geregeld. Van een luxe kamer tot lekker eten. Van een mooie ‘werk’ plek tot een relax massage en toegang tot het saunacomplex. Business en ontspanning was nog nooit zo mooi gecombineerd. Maar wat nog mooier was, was de begeleiding van Minke zelf.

Het mocht echt 2 dagen over mij gaan. Echt over mij. Minke speelde magisch in op mijn vraag. Soms praktisch, waardoor ik met een stappen plan voor mijn challenge naar huis ging. Soms met een meditatie, waardoor ik een nieuwe blokkade kon doorleven en loslaten. Of een oefening, die opeens zoveel aan het licht bracht over mijn overtuiging op het gebied van succes en geld. En alles met dezelfde openheid en liefde.

Als ik nog een keer de kans krijg ga ik zeker weer met Minke op stap. Ik denk dat onderneemsters hier heel veel baat bij hebben. Omdat jij zo tof kan schakelen tussen business en persoonlijk en hier ook de overlapping in terug ziet.”

Rianne Schenk

“Meestal sta ik hier wat sceptisch in. Maar de titel van de eerste module trok mij over de streep “Whisper of Your Soul”. Door elke dag de modules door te  nemen kreeg ik een soort rust over mij heen. Met als resultaat: Shine Woman! You’re ready! Dankjewel Minke.”

Willy Oosterbaan

“Het helpt me om mijn pad te kiezen…”

“Ik leerde Minke kennen tijdens een schrijfweek. Een week waarvan ik dacht dat het toevallig was dat ’t op mijn pad kwam en tegelijk voelde ik, ik ‘moet’ dit doen. Het was als thuiskomen. Minke benoemde iets waar ik het bestaan ervan wel voelde maar niet kon benoemen; synchroniciteit.

En als je je ogen hebt geopend, anders kijkt naar de wereld om je heen. Dan zie, voel en hoor je de mooie dingen van ’t leven. Het helpt me om mijn pad te kiezen, mijn intuïtie te volgen en dankbaar te zijn voor al het moois in deze wereld.” Dankjewel Minke!

Barbara van Reijken

“Plannen worden wél in daden omgezet!”

“Minke is je lichtende gids in de wereld van magie, intuïtie en synchroniciteit. Zij leert je met haar pragmatische programma hoe je deze in je voordeel kan laten werken. Wil jij voor jezelf beginnen en je meer gedragen weten door het universum? Zodat je je plannen wél in daden omzet? Dan moet je gewoon bij Minke wezen!”

Ellen van Vliet

“Minke is een eigenzinnige leermeester!”

“Minke is een coach die je in vuur en vlam zet. Ze heeft het uitzonderlijke vermogen jou de kracht van jezelf in te laten zien. Van haar heb ik geleerd naar de synchroniciteit te kijken die op mijn pad komt. En daar betekenis aan te geven. Minke is een eigenzinnige leermeester die me veel zelfinzicht heeft gebracht. #aanrader”

Jantien van Driel